publicat la 30.05.2014
publicat la 29.05.2014
publicat la 27.05.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Conopida gratinata
Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare. Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sare si piper. Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet. Asezam conopida in vasul uns...
Ciulama cu ciuperci
Ciupercile se spala bine de pamant si se taie feliute nu prea marunte, ele vor scadea la fiert. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in uleiul bine incins. Cand ceapa devine sticloasa se pun ciupercile si o jumatate cana de apa, se lasa sa fiarba inabusit sub capac, la foc...
Cartofi cu crusta la cuptor
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza feliile de cartofi . Ouale le batem bine, adaugam cu sarea, piperul, cascavalul razuit si smantana si patrunjelul tocat marunt. Aceasta compozitie se toarna peste cartofi si se introduce...