delia64

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 16.12.2012

RETETE163
PRIETENI191
Retete / Pizza

Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta

In Pizza la 4 Iun 2014

Intr-o cana punem drojdia cu zaharul si   50 ml.apa calduta sa infloreasca . Amestecam faina cu drojdia , sarea si restul de apa calduta . Framantam bine pana se desprinde aluatul de mana , adaugam uleiul caldut si mai framantam putin sa se incorporeze uleiul . Lasam aluatul la...

Pizza cu ton si anchoa

In Pizza la 3 Iun 2014

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana . Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer  pana isi dubleaza volumul . Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele ....

Paine de casa

In Piine la 30 Ian 2013

Intr-o cana punem cubul de drojdie si o lingurita zahar peste care punem apa calduta. Intr-un bol punem faina , facem o adancitura in mijloc unde punem drojdia crescuta. Incepem sa framantam adaugand apa sarata si calduta pana cand se desprinde de vas si de mana. La final adaugam uleiul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 27.10.2014

Cartofi rantaliti

publicat la 26.10.2014

Desert galuste de aur

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]