
publicat la 03.11.2014
publicat la 31.10.2014
publicat la 22.10.2014
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus
1.Puneti apa la fiert cu o lingurita de sare si curry,apoi cand da in clocot, trageti dupa foc si puneti cuscus-ul. 2.Sarati si piperati ciupercile,apoi puneti-le pe grillul incins uns cu 1 lingura ulei de masline.Dupa ce sunt gata pe o parte, intorceti-le si pe partea cealalta. 3.Intr-o...
Mancare de dovlecei
Mod de preparare: -spalati si taiati cubulete dovleceii -spalati,curatati de coaja si taiati cubulete rosiile -spalati si taiati marunt mararul si usturoiul 1.Intr-o tigaie (care nu lipeste) in uleiul incins caliti timp de 5-6 minute dovleceii. 2.Adaugati rosiile si condimentati cu...
Cosulete de linte cu guacamole
Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea. Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma...
Hummus cu fasole rosie
Mod de preparare naut: Nautul se lasa la inmuiat peste noapte.Sa fie apa deasupra nautului cel putin doua palme. Dimineata se spala foarte bine in 2-3 ape,apoi se pune la fiert(eu prefer in oala sub presiune)astfel incat nautul sa fie acoperit de 5-6 cm de apa, la foc mediu pana cand...