Blogosfera culinara

Sharing bites

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.02.2025

Mâncarea care apropie nu este doar despre gust, ci și despre experiența împărtășită,...articol complet

Scăricică de porc cu mirodenii și salată iceberg

Postat pe: Adi Hadean Data: 10.02.2025

Ăsta-i adevărul: când îți place băutura, porcul merge cu orice culoare de vin. Și cum o...articol complet

Cartofi California cu sunca la cuptor

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 07.02.2025

 Am vazut reteta asta in urma cu ceva timp, cred ca era postul Craciunului, pe internet....articol complet

Prezentare interni 2025: Adina Miron

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2025

Și iată-ne ajunși la ultima prezentare din echipa de anul acesta. A fost o bucurie să...articol complet

Prezentare interni 2025: Cristina Frangopol

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.02.2025

Continuăm prezentările de anul acesta și, cu mare plăcere, îi predau microfonul Cristinei....articol complet

Prezentare interni 2025: Diana Trabok

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.02.2025

Internshipul continuă, iar bucătăria noastră primește un nou om dornic să învețe. Fiecare...articol complet

Prezentare interni 2025 – Elena Ilie

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.02.2025

Bucătăria e despre oameni. Despre cei care gătesc, despre cei care gustă, despre cei care pun...articol complet

De Rusalii, la Arad

Postat pe: Laura Sava Data: 03.02.2025

De Rusalii, la Arad: aici ne-a gasit marea sarbatoare a Pogorarii Duhului Sfant, intr-o duminica...articol complet

Curry vegan și de post

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.02.2025

Dragii mei, azi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și de post: un curry aromat, cu...articol complet

Cheesecake fara coacere cu portocale

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 31.01.2025

 Anul acesta, de ziua sotului, am zis pas tortului si am pregatit un cheesecake. Si cum de...articol complet

Ce este Agar-Agar si cum se foloseste

Postat pe: Pastry Workshop Data: 27.01.2025

The post Ce este Agar-Agar si cum se foloseste appeared first on Pastry Workshop. Textura unui...articol complet

Carne de porc cu dovlecei și piersici din compot – o rețetă rapidă cu gust de acasă

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.01.2025

Dragii mei, astăzi vreau să vă povestesc despre o rețetă care mă duce cu gândul la mesele...articol complet

Saleuri sau sărățele cu brânză de vaci

Postat pe: Gourmandine Data: 26.01.2025

Ingrediente: – 250 g brânză de vaci (preferabil, mai grasă și bine scursă) – 100...articol complet

Salata cu pui si avocado

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.01.2025

 Salatele astea cu legume si putina carne sunt printre preferatele mele. Au si proteina si...articol complet

Salată friptă cu cremă de brânză și roșii cherry

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.01.2025

Astăzi, vă aduc o rețetă simplă, de făcut pe jumătate în joacă, pe jumătate serios. O...articol complet

Tort cu ciocolata alba, caramel si clementine

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.01.2025

 Acest tort minunat l-am pregatit pentru revelion. In ultimii ani, torturile dintre ani au...articol complet

Beef Wellington cu sos miso

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.01.2025

Cam devreme se aude ultimul clopoțel al aventurii pe care am început-o plin de entuziasm, în...articol complet

Tort de ciocolată cu cireșe amare

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.01.2025

Am ales să fac acest tort de ciocolată cu cireșe amare ca ultimă rețetă din acest...articol complet

Ciorbă de fasole în bol de pâine

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.01.2025

Bună, oameni dragi. Iată că a venit momentul să vă prezint ultima mea rețetă din cadrul...articol complet

Paste simple, cu gust intens – o rețetă rapidă

Postat pe: Adi Hadean Data: 13.01.2025

Zilele trecute, la Kauflandul de pe Barbu Văcărescu, am descoperit ceva ce m-a surprins...articol complet