Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Paste cu ton şi măsline

Data:13.07.2010

O reţetă excelentă, simplă şi gustoasă, din zona în care mâncarea şi, în special... articol complet

Mâncare grecească de vită cu paste

Data:12.07.2010

Moshari Giouvetsi sau Yuvetsi este o mâncare tradiţională grecească, de tavernă şi familie,... articol complet

Spumă de vişine cu frişcă

Data:11.07.2010

Spuma de vişine sau, după caz, îngheţata de vişine, în funcţie de câtă răbdare aveţi,... articol complet

Cartofi franţuzeşti

Data:11.07.2010

cartofii franţuzeşti nu sunt, în ciuda numelui lor, o reţetă franţuzească, ci reprezintă... articol complet

Păstăi cu usturoi

Data:11.07.2010

Păstăile de fasole (teci sau fasole verde cum sunt denumite regional) cu usturoi sunt o... articol complet

Clătite pufoase

Data:11.07.2010

Mai groase decât clătite româneşti sau cele franţuzeşti, dar mai subţiri decât cele... articol complet

Frigărui glazurate de vită

Data:10.07.2010

Frigăruile din carne de vită sunt o apariţie relativ rară pentru că bucăţile de vită sunt... articol complet

Harta magazinelor cu specialităţi din Bucureşti

Data:09.07.2010

Harta magazinelor realizată de cevabun.ro reprezintă o încercare de identificare şi... articol complet

Sugestii pentru micul dejun

Data:08.07.2010

Micul dejun este masa cu care ne începem ziua. Chiar dacă nu îi dedicăm la fel de mult timp... articol complet

Souvlaki de pui (frigărui greceşti)

Data:08.07.2010

Frigăruile de pui grecești nu sunt, cel puţin aparent, cu nimic mai cu moţ decât cele de... articol complet

Curry roşu cu carne de raţă şi struguri

Data:07.07.2010

Una dintre cele mai rafinate curry-uri thailandeze, curry-ul roşu cu carne de raţă (Gaeng phed... articol complet

Pastă de curry roşu

Data:07.07.2010

Ingredient  fundamental al bucătăriei thailandeze, pasta de curry roşu (nam prik kaeng phet,... articol complet

Mâncălătorii – Brugge (Bruges)

Data:06.07.2010

Probabil nicăieri în lume ploaia nu are un farmec atât de aparte, cuminte şi totodată... articol complet

Fasole păstăi cu smântână şi usturoi

Data:06.07.2010

O reţetă românească întâlnită în special în zonele premontane, acolo unde smântâna... articol complet

Limonadă cu pepene verde

Data:06.07.2010

O reţetă internaţională modernă care se bucură de succes peste tot în lume. O băutură de... articol complet

Sandviş picant cu omletă

Data:06.07.2010

Un sandviş rapid şi extrem de gustos, un mix de european şi nord african cum numai Franţa... articol complet

Paste cu pesto sicilian

Data:05.07.2010

O reţetă siciliană de paste, foarte gustoasă şi mereu la îndemână. Pregătiţi această... articol complet

Plăcintă cu brânză dulce

Data:05.07.2010

Plăcinta cu brânză şi stafide, desert fără vârstă şi sezon, împrăştie arome plăcute... articol complet

Saramură de pui

Data:04.07.2010

Saramura de pui este o specialitate tipică sudului României, în care se regăsesc bucuriile... articol complet

Aripioare în stil chinezesc

Data:04.07.2010

Crocante în exterior şi moi în interior, dulci aromate şi moderat picante, aripioarele de pui... articol complet