Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Un aperitiv rafinat pentru masa de Revelion

Data:28.12.2016

(P) Pentru masa de Revelion am observat în ultima vreme că oamenii renunţă la tradiţionalele... articol complet

Ciorbă deasă cu legume şi orez

Data:27.12.2016

După atâtea bunătăţi mâncate de Crăciun, unele au picat bine, altele nu, eu vă propun... articol complet

Ciorbă de a doua zi

Data:26.12.2016

Dorind o ciorbă ce să înlăture atât niște rămășițe de murături, cât și niște... articol complet

Tort de turtă dulce şi gem de portocale

Data:21.12.2016

Mi-a făcut multă plăcere să prepar acest tort, pornind de la ideea de sărbători, turtă... articol complet

Cotlet de porc învelit în bacon

Data:20.12.2016

(P) Recunosc că în ceea ce priveşte bucătăria, cu excepţia dulciurilor, merg foarte mult pe... articol complet

O fi salată de boeuf?

Data:20.12.2016

Vin sărbătorile și parcă nu-i omu’ sănătos dacă nu are o salată de boeuf pe […]... articol complet

Ruladă de pui

Data:19.12.2016

Pentru sărbători vă propun un aperitiv uşor, care să echilibreze preparatele calorice de pe... articol complet

Bunica, soba și America de sud

Data:14.12.2016

De multe ori, mă cuprinde nostalgia gândindu-mă la bunica paternă ce stătea într-un bloc... articol complet

Cozonac de post, reţeta bunicii

Data:13.12.2016

În copilărie adoram iarna, pentru că atunci când intram în casă mă izbea o căldură... articol complet

Mămăliguță cu ciuperci aromate

Data:12.12.2016

O porţie de mămăliguţă lângă o tocăniţă sau ciuperci preparate rapid este mereu... articol complet

O nouă sesiune de internship pe adihadean.ro

Data:09.12.2016

Din martie 2017, Andreea, Lia și Vladimir predau ștafeta internship-ului pe blogul adihadean.ro... articol complet

Cupcakes Renii Moșului

Data:07.12.2016

Se apropie sărbătorile şi toată lumea e în căutare de idei de cadouri şi de […] The... articol complet

Prăjitură cu gem și bezea

Data:06.12.2016

O prăjitură foarte cunoscută care va stârni amintiri multora. Eu o cunosc cu denumirea... articol complet

Portocalele lui Moș Nicolae

Data:05.12.2016

Pentru mine, Moș Nicolae înseamnă șosete, mănuși, căciuli și în special portocale.... articol complet

Zacuscă pentru Nepoți de Crăciun

Data:03.12.2016

Îmi amintesc cu drag vremurile în care mergeam la bunici și abia așteptam să primesc... articol complet

Foi de napolitane umplute cu caramel şi nucă/ Foi Lica

Data:30.11.2016

Din copilărie nu îmi amintesc o mâncare anume, dar ştiu toate prăjiturile pe care le... articol complet

Gogoși cu cremă de cafea

Data:29.11.2016

Mama obişnuia să facă gogoşi cu linguriţa. Obţinea un aluat moale din care lua cu... articol complet

Vafă cu cremă de dovleac copt și clementine

Data:28.11.2016

Nu de foarte mult timp am început să fac teste cu aparatul de vafe. Am […] The post... articol complet

Enigma

Data:25.11.2016

Salutare, Îmi place foarte mult să merg prin magazine! De tot felul! Îmi place să […]... articol complet

Tort cu mousse de vanilie, căpşune şi trufe de ciocolată

Data:23.11.2016

Un tort în degrade, pe care îl puteţi face în orice culori doriţi, în funcţie […]... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]