Retete fara secrete
Mâncare de linte cu ciuperci și crustă fină de cartofi
Data:25.11.2021Unele feluri de mâncare nu au nevoie de o introducere foarte lungă. Felul în care […]... articol complet
Nudli cu pesmet şi nucă – o amintire mult iubită din copilărie
Data:24.11.2021Cu ochii închişi şi cu gȃndul în alt timp – undeva în copilăria mea cu […] The... articol complet
Blondie cu banane şi cocos – o prăjitură simplă, dar gustoasă
Data:22.11.2021Fiecare desert are vremea lui. Prăjitura blondie cu banane şi cocos este pentru zilele în... articol complet
Fasole coaptă – rețetă de post inedită și plină de gust
Data:19.11.2021Îmi place fasolea în toate modurile posibile fie ea zamă, iahnie, frecată, salată, însă... articol complet
Experiențe noi în bucătărie: Înscrie-te pentru internship adihădean.ro 2022
Data:18.11.2021Să stai în bucătărie e o muncă sau o plăcere? Dacă alegi a doua varianta, e timpul să ai... articol complet
Paste de casă cu ceapă călită și cartofi
Data:12.11.2021Ce-i mai simplu și mai simplu decât o masă pregătită repejor, fix la timp ca […] The... articol complet
Dovleac copt cu umplutură aromată
Data:11.11.2021Dovleac copt cu umplutură aromată este potrivit pentru gurmanzi, pentru cei care vibrează de... articol complet
Șarlotă de ciocolată la pahar – un desert rapid
Data:09.11.2021Citind prin cărțile vechi ale bunicii mele, mi-au sărit ochii pe rețeta pe care urmează să... articol complet
Budincă de orez şi mere, cu spumă de alune – mic-dejun simplu şi aromat
Data:05.11.2021Propun să începem ziua cu o budincă de orez şi mere, cu spumă de alune. […] The post... articol complet
Tocană ungurească – rețetă descoperită într-o carte veche de bucate
Data:04.11.2021Azi vin spre voi cu un preparat de la vecinii noștri maghiari și vă prezint în pași simpli... articol complet
Sparanghel în sos de maioneză de la Heinz – gătit ușor și grijit cum trebuie
Data:03.11.2021Toamna e sezonul în care se mai numără și firele de sparanghel frumos așezate pentru... articol complet
Turte pe plită umplute cu varză dulce – o rețetă moștenită de la bunica
Data:30.10.2021Cȃnd e vremea de copt pȃine, e musai să pui deoparte aluat pentru turte simple sau nu, cum... articol complet
Brandy Vecchia Romagna – un partener în călătoriile către inedit
Data:29.10.2021Mie îmi place să beau brandy Vecchia Romagna cu gheața, dar voi puteți să-l consumați după... articol complet
Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pentru gurmanzi și nu numai
Data:28.10.2021Pulpe de pui cu fructe deshidratate – pe cât sună de simplu, pe atât de […] The... articol complet
Supa de chimen ca la bunica – leac vechi pentru imunitate
Data:26.10.2021Supa de chimen, așa cum o știm cu toții este o supă nu doar gustoasă, ci și una care ajută... articol complet
Tocinei dulci, cu spumă de iaurt şi sirop de soc
Data:24.10.2021După o raită prin bucătăria moldovenească, m-am oprit la tocinei de cartofi with a twist:... articol complet
Învârtită cu mac – gustul aromat de altădat’
Data:23.10.2021Azi vă prezint o rețetă cu tradiție - învârtită cu mac. Nu pot să mă gândesc la... articol complet
Brânză topită care nu-i brânză topită, ci brânză pe care am topit-o
Data:22.10.2021Astăzi vă spun despre brânză topită. Am făcut o combinație inedită cum n-ar fi făcut... articol complet
Tikvenik cu dovleac – sau un alt fel de ștrudel
Data:21.10.2021Ce spuneți de o porție de Tikvenik cu dovleac? Cred că e unul dintre cele mai bune deserturi... articol complet
Legume coapte, da’ cu simț
Data:20.10.2021Astăzi vă spun o poveste despre legume coapte, da' cu simț. Legumelor li se fac multe... articol complet