Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Prezentare interni 2024 – Andrei Sebastian Suciu

Data:09.02.2024

Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3lea viteaz de anul acesta este Andrei. Bun venit, mult... articol complet

Friptură din pulpă de curcan la cuptor

Data:07.02.2024

Două Pulpe de Curcan “de la Peneș Curcanul, superioare și dezosate, pot să te ducă... articol complet

Prezentare interni 2024 – Mihaela Lavinia Anghel

Data:07.02.2024

Continui prezența și îi urez „Bun venit” și Laviniei. Cu siguranță va face o... articol complet

Prezentare interni 2024 – David Cioica

Data:05.02.2024

Oameni buni, uite așa-mi dau seama că a mai trecut un an, când deja le mulțumesc internilor... articol complet

Despre Claudio Perrando și școala de pâine din inima Transilvaniei

Data:01.02.2024

Lumea asta a aluaturilor nu este deloc o lume ușoară, iar din ea fac parte destul de mulți,... articol complet

Ciulama cremoasă cu pulpe de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir

Data:31.01.2024

Câte rețete cu carne de pui există pe lumea asta? Multe, iar dacă sunteți creativi... articol complet

Șnițele de curcan – Peneș Curcanul

Data:29.01.2024

O să pară că vă lăudați dacă spuneți cuiva – hai să-ți arăt cum am dus... articol complet

Waffles cu somon afumat, ou poșat și sos olandez

Data:26.01.2024

Cine mă cunoaște, știe cât de mult iubesc brunch urile, cât îmi place să experimentez în... articol complet

Negresă … cu un twist

Data:25.01.2024

Care a fost cea mai căutată rețetă a anului 2023? Cea de negresă. Probabil este preferata... articol complet

Pui sweet chilli cu piept de pui Deliciosul de Vaslui de la Familia Safir

Data:23.01.2024

Uneori viața e dulce, alteori e picantă, asta știm cu toții. Ce nu știți voi, că eu deja... articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: PapoHAPO

Data:22.01.2024

Deși v-am spus că seria de promovare a micilor afaceri de pe meleagurile noastre s-a încheiat,... articol complet

Paste scoică (conchiglioni) cu peşte

Data:22.01.2024

Iată că am ajuns şi la finalul acestui internship. Tare repede a mai trecut timpul. A fost o... articol complet

Cartofi Dauphinoise – o rețetă de încercat

Data:19.01.2024

Rețetă de astăzi, este una pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și rafinată, datorită... articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari:HillHouse pool & Lounge

Data:18.01.2024

Dragii mei, iată că am ajuns și la finalul campaniei e promovare a business-urilor de pe... articol complet

Frittata cu peşte afumat

Data:17.01.2024

O să încep cu„ povestea batogului de crap”, minunat spusă de către producătorii acestui... articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: Zaliari Olive Oil

Data:16.01.2024

Când viața îți dă..măsline, faci din ele ulei de măsline. Și nu doar așa, din joacă, ci... articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: White Smoke

Data:15.01.2024

Prietenii de la White Smoke mi-au dat o mână bună de ajutor la unul dintre evenimentele de la... articol complet

Mămăligă cremoasă cu legume coapte

Data:15.01.2024

Pe această vreme friguroasă, nu îmi place deloc să ies din casă. Poate doar pentru câteva... articol complet

Budincă Yorkshire

Data:13.01.2024

Pe cât îmi plac rețelele slow cooked, pe atât apreciez și rețetele pregătite în timp... articol complet

Despre business-uri mici și visuri mari: We Dine Fain

Data:11.01.2024

Fie că ești din Maramureș, fie că nu, dacă îți dorești un loc plăcut pentru evenimentul... articol complet