Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Dafinul şi frunzele de dafin

Data:05.08.2015

Dafinul este un arbust mereu verde, cu frunze uşor ondulate pe margini, care se usucă şi se... articol complet

Cresonul – Retete cu creson

Data:04.08.2015

Cresonul e un fel de iarbă cu frunze lungi, de culoare verde intens, având o aromă piperată,... articol complet

Despre cimbru, in bucatarie

Data:12.02.2015

Cimbrul, înrudit cu cimbrisorul, este folosit în prepararea reţetelor culinare drept... articol complet

Cimbrişorul în preparatele gastronomice

Data:29.01.2015

Cimbrişorul, în româneşte, s-a numit după fratele său mai mare, cimbrul, cu care şi... articol complet

La mulţi ani, 2015!

Data:31.12.2014

S-ar putea să-ţi placă şi alte reţete:Retete incercate de Monica LaslauCosulete din spuma de... articol complet

Suc din bulbi de fenicul cu mere şi lămâie

Data:14.11.2014

Ingrediente: Fructele de fenicul mai sunt numite şi fructe de anason dulce. Bulbul de fenicul... articol complet

Festivalul culinar din Ţara Oltului

Data:05.11.2014

In luna Noiembrie a fiecărui an, la Avrig are loc Festivalului produselor şi tradiţiilor din... articol complet

Un Halloween culinar

Data:31.10.2014

Un altfel de Halloween, cel putin, la fel de gustos! S-ar putea să-ţi placă şi alte... articol complet

Boabele de ienupăr – Breviar gastronomic

Data:02.09.2014

Ienupărul e numit şi brădişor, archiş sau ghimbăr. Părţile utilizate sunt fructele... articol complet

Suc din graperfruit cu lămâie

Data:06.08.2014

Ingrediente: 2 ceşti cu suc de lămâie 1 cană cu suc de grapefruit 3 căni de apă sau sifon... articol complet

Suc de mango cu lapte

Data:31.07.2014

Ingrediente: 1 fruct de mango, proaspăt lapte zahăr sau mere, după preferinţe cuburi de... articol complet

Anasonul – Breviar gastronomic

Data:27.07.2014

Anasonul este o plantă cu flori mici şi albe. Fructele sunt folosite în industria alimentarã... articol complet

Amchur sau pudra de mango

Data:22.07.2014

Pudra de mango mai este denumită şi amchur, fiind utilizată drept condiment la mâncăruri. Ea... articol complet

Annatto – Breviar gastronomic

Data:17.07.2014

Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele... articol complet

Ajowa sau chimenul indian

Data:11.07.2014

Ajowa este o plantă aromatică, înrudita cu chimenul, similară cimbrului. Este folosită în... articol complet

Agrişele în preparatele culinare

Data:08.07.2014

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi.... articol complet

Asmăţuiul – Breviar gastronomic

Data:04.07.2014

Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în... articol complet

Anghinarea în gastronomie

Data:03.07.2014

Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din... articol complet

Andivele – Breviar gastronomic

Data:01.07.2014

Andivele au un gust puţin amar, se pot prepara crude, în salate. Deasemeni, andivele pot fi... articol complet

Mirodenii, gusturi şi arome noi

Data:26.05.2014

Venind în întâmpinarea aşteptărilor gospodinelor care gătesc, de mult timp, reţetele... articol complet