bahna_violeta

1

Bucataras
incepator

Suceava

Bucataras din 09.08.2012

RETETE66
PRIETENI41
Retete

Orez cu gem de visine

In Dulciuri la 9 Aug 2012

Se pune orezul la fiert cu laptele. Dupa ce a fiert il spalam cu un jet de apa rece, adaugam esenta de rom si zaharul si il punem la racit intr-o cana. Dupa ce s-a racit il rasturnam pe o farfruie si il decoram cu gemul de visine. Pofta buna!

Clatite in forma de inima cu dulceata

In Dulciuri la 9 Aug 2012

Se prepara aluatul pentru clatite, se fac 2 clatite. Dupa ce s-au facut se taie cu 2 forme de inimioare, una mai mare, iar cealalta mai mica, cea mai mare am tapetat-o cu dulceata de portocale facuta in casa, iar cea mica cu dulceata de pepene galben facuta in casa. Le puteti servi cu orice...

Paste cu cabanos si smantana

In Paste la 9 Aug 2012

Punem apa la fiert cu sare cand fierbe punem pastele cu un stop de ulei, dupa ce au fiert le scurgem de apa si la dam sub un jet de apa rece. Taiem ceapa marunt si o punem la prajit pentru 3-4 minute dupa care punem cabanosul taiat feliute. Lasam inca 3-4 minute dupa care punem ardeiul,...

Chec cu banane

In Prajituri la 9 Aug 2012

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare, cam 5 minute pana se formeaza o spuma tare, dupa adaugam zaharul si amestecam inca 3-4 minute la mixer. Punem galbenusurile unul cate unul, apoi punem faina, apoi praful de copt stins cu putina zeama de...

Dulceata de banane

In Dulceata / Gem la 9 Aug 2012

Se curata bananele si se taie cubulete. Se pune zeama de la lamie peste, apoi zaharul si se lasa la fiert amestecand din cand in cand. Daca doriti ca dulceata sa nu contina bucati de banana, dupa jumatate de ora sfaramam bananele cu ajutorul unui tel, se va forma o pasta usora. Se lasa la foc mic...

Aperitiv colorat

In Aperitive / Garnituri la 9 Aug 2012

Se taie salamul si cascavalul in forma de triunghi si se pune un strat de cascaval unul de salam si tot asa pana consideram ca e de ajuns, apoi taiem ardiul in forma de inima si il punem deasupra. Restul legumelor se taie folosind forme, punem bucatele mici de cabanos, ornam cu patrunjel si...

Afisate 61 - 66 din 66 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]