Supa de oase

Postat de Sidy in Tehnici pe 7 Dec 2014 | 4289 vizualizari

Comentarii (7)

07.12.2014, 15:43

Eu sunt una din aia ''barbara'' rod oasele de bietul caine ramane flamand,dar eu gasesc in ele ce-i mai bun.Asta nu inseamna ca e o regula,dar mie imi place sa rod oasele,cu zgarciuri,maduva din ele.Intotdeauna cand fac ciorbe de perisoare,de carne d eporc sau vita,folosesc oasele,care dau un gust foarte bun.

07.12.2014, 15:48

Foarte interesant!

07.12.2014, 16:36

07.12.2014, 17:20

07.12.2014, 17:39

07.12.2014, 18:47

buna!

11.12.2014, 09:26

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]