Supa de baza

Postat de Brindusa in Tipsuri pe 19 Dec 2010 | 5901 vizualizari

Comentarii (3)

20.12.2010, 09:36

f buna ideea de pastrare la congelator..dar eu abia am loc de carne si alte verdeturi sau legume de peste vara...sa mai bag si lichide..,chiar nu am unde.. ce mi-ar placea un congelator d-ala de magazin mareee, sa pastrez eu tot ce vreau!!!!!!!!!!!!!

20.12.2010, 19:35

Mersi, Cristinne.Eu zic sa scoti niste carne, ca oricum nu e prea bine sa mananci din cea congelata si sa faci niste supa. Te scoate din multe "pene" de mancare

19.01.2011, 11:41

aseara am avut 1 pui mare si spatele si pieptul de pui l+am pus la fiert in apa cu cateva legume, eu am avut ceapa si morcov, dupa ce sa fiert carnita, am lasat zeama sa se raceasca si am pus-o intr-un borcan si am bagat-o la congelator, si cnd vreau sa fac supa scot din congelator borcanul, il las la temperatura camerei si gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]