Sfaturi practice pt pregatirea supei

Postat de Ionutza in Tehnici pe 7 Dec 2011, 18:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Sfaturi practice pt pregatirea supei

Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi.

Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura.

Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji de ceapa sau un morcov ras.

Supa sarata - adauga cateva cuburi de cartof.

Legumele raman proaspete un timp mai indelungat daca le invelesti in ziar. Daca le tii in punga de plastic se vor deteriora mai repede.

Nu arunca apa in care ai fiert legumele.O poti folosi pentru supa sau ca si baza pentru alte feluri de mancare. O puti pune la congelator in forma pentru cuburi de gheata, astfel iti va fi mai usor sa o dozezi.

Comentarii (4)

07.12.2011, 19:35

au ramas secrete, Gaby

08.12.2011, 12:44

vaaai scuze

08.12.2011, 12:46

gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]