Sarea - MAI MULT DECAT UN ALIAT IN BUCATARIE

Postat de alinutza1983 in Condimente pe 3 Oct 2010 | 7925 vizualizari

Comentarii (1)

05.10.2010, 16:18

felicitari pentru articol .
cam de 1 an folosesc sare de mare , la inceput nu prea nimeream cantitatea , dupa cum spui tu nu ,, sareaza '' atat de mult ca sarea normala
in Budapesta intr-un restaurant aveau sare de Baikal in solnita-rasnita , avea o minunata culuare roz , fiind cristale mari parca erau bucati mici de ametist .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]