Revelion 2018 - Busteni, Pensiunea Doua Minuni

Postat de Ina in Bucatarasii pe 17 Oct 2017 | 2602 vizualizari

Comentarii (10)

17.10.2017, 20:48

17.10.2017, 20:52

MA bucur ca intr-un final s-a rezolvat favorabil, chiar nu puteam sa ma impac cu ideea ca ceva frumos se poate termina brusc. Adevarat ca unii sunt foarte comozi desi vin cu placere la astfel d eintalniri au nevoie de cate-un sut undeva sa se dezmorteasca..... Din pacate nu pot sa ma pronunt daca am cum sa ajung, cum am mai zis , daca se aliniaza planetele favorabil, avand in vedere ca suntem aproape vom da o fuga in sambata cu pricina cand este Marea Balmascaniada.....)) pana atunci sa auzim numai de bine.

17.10.2017, 20:54

E foarte bine așa! Mulțumim pentru implicarea eficientă!

17.10.2017, 21:01

17.10.2017, 21:03

17.10.2017, 21:06

Multumim, Ina! Azi am depus si eu banii!

17.10.2017, 21:09

Ina, ba să știi că ești făcută pentru așa ceva! Ce bine când se termină cu bine! Abia așteptăm rebeliunea și sper eu din inimă că și Cleme va fi prezentă la fel și Buni

17.10.2017, 21:37

17.10.2017, 21:53

Frumos! Distractie sa fie!

18.10.2017, 15:41

#Buștelion Multumim frumos!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]