Fierberea pastelor

Postat de lilik in Tipsuri pe 13 Dec 2010 | 6038 vizualizari

Comentarii (5)

14.12.2010, 21:50

E bine de stiut

15.12.2010, 13:03

15.12.2010, 19:28

am dozat informatia si nu-mi ramane decat sa multumesc

15.12.2010, 20:04

19.10.2012, 13:16

Foarte util si interesant articolul! din pacate sotului meu nu ii plac pastele fierte "al dente"zice ca-s crude trebuie sa lee fierb mai mult decat srie pe ambalaj,daca lui asa ii place,pot sa ma pun rau cu el?? evident ,nu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]