Doua mere pe zi: pentru un creier sanatos si o memorie buna

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 14 Noi 2011 | 5077 vizualizari

Comentarii (6)

14.11.2011, 23:31

15.11.2011, 05:56

In copilaria mea aveam o livada cu pomi fructiferi, cei mai multi erau meri. Erau fructele pe care le mancam cel mai mult (nu portocale, nu banane). In afara de faptul ca le pastram in conditii speciale pe timpul iernii, bunica mea facea compot, gem, marmelada si niste poame minunate. Ce erau poamele? Feliute de mar uscate, insirate una cate una pe un fir de ata. Iarna aducea bunica un sir de poame in casa si nu ne mai trebuia altceva. Erau o bunatate.

15.11.2011, 10:51

bravo...sunt bune,mai ales in sezonul rece

15.11.2011, 14:08

Carmen, eu cand eram mica, tot mere mancam cel mai mult. Si poate de aceea si acum sunt fructele mele preferate, pur si simplu nu ma satur de ele. Vara cand mergeam la tara rodeam multe mere verzi. Erau inca mici si acre, dar asa tare imi placeau

Lau

Lau
15.11.2011, 15:42

felicitari

23.12.2011, 02:47

da este foarte adevarat ca merele sunt cele mai sanatoase fructe!!sunt indicate in diabet,si sunt bune in digestie.inlocuieste cu mare succes o tableta de dicarbocalm cand ai arsuri pe gat,la indigestie,daca ai mancat prea mult mananca un mar si vei vedea ca intro jumatate de ora stomacul incepe sa se goleasca.pentru un somn bun si linistit mananca 2 mere inainte de culcare.si cred ca si pentru alte boli sunt bune!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]