Dolongaci(placinta bulgareasca)

Postat de MarianaStoica in Bucataras hai hui pe 18 Ian 2011, 16:10

Preparare:

Se ia o tava, se da cu ulei.Se pune o foaie incretita(stil evantai)pana se acopera fundul tavi.Se adauga branza faramitata, bucati cat mai mici adaugandu-se o parte din cele 10 oua batute separeat impreuna cu zaharul vanilat+esente+250 g zahar.Pe primul strat de branza se toarna jumatate din cantitatea de mai inainte.Intindem stratul 2 de foi incretite deasupra adaugam branza ramasa+restul compozitiei de oua+zahar.Adaugam ultimul strat de foi pe care le vom unge su o pensula cu putin ulei.Se coace 45min.Scoatem placinta de la cuptor si adaugam litrul de lapte cu zahar dupa gust deasupra placintei, acoperind-o cu un tocator pe deasupra si lasand-o aproximativ o ora ca placinta sa apsoarba laptele fiert cu zahar in el.Pofta buna!!!

   

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii (1)

22.01.2011, 15:58

asta e reteta p care o facea maicuta mea cand eram copil.de cand o caut....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]