Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Postat de iSyc in Bucataras in oras pe 9 Apr 2015, 00:00

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Borsul – ingredientul nelipsit al ciorbelor desavarsite

Pentru noi, romanii, masa de pranz parca nu este completa daca ciorba lipseste din meniu.Bogatia legumelor, ingredientele de buna calitate precum smantana sau carnea si verdeturile aromate transforma acest preparat in favoritul romanilor pentru masa de pranz, potrivit in orice anotimp.

Insa doar un singur ingredient poate transforma supa, asa cum se consuma ea in majoritatea tarilor europene, in gustoasa ciorba romaneasca, iar acesta este borsul. Adaugand bors oricarei ciorbe, aceasta va capata gustul acru si fin, atat de apreciat in tara noastra.

Pentru ca timpul si ritmul actual de viata nu ne mai permit prepararea borsului in casa, borsul pudra, vandut de un brand de calitate, este solutia ideala pentru orice bucatarie. Adaugand ciorbei borsul deshidratat, aceasta nu se va dilua, iar rezultatul va fi o ciorba mai bogata, mai gustoasa si mai aromata.

Ingredientele folosite pentru realizarea borsului pudra sunt uscate natural, uscarea fiind una dintre cele mai vechi metode folosite pentru pastrarea alimentelor. Gustul sau acrisor este conferit de ingredientele principale pe care le contine, obtinute prin fermentatie naturala. Procesele de productie ale borsului pudra sunt dintre cele mai bune si asigura o inalta siguranta a alimentului, pe intreaga durata de pastrare indicata pe ambalaj si, in plus, este foarte usor de depozitat si utilizat.

Un singur plic de bors pudra asigura prepararea unui numar mare de portii, de aceea, borsul pudra este mai economic si mai eficient. Folosind borsul pudra se obtine acelasi rezultat bun si acelasi gust acrisor si racoritor al ciorbei facute in casa, de fiecare data, in fiecare farfurie.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii (4)

VI

VI
11.04.2015, 20:29

25.04.2015, 18:15

eu folosesc des

24.01.2016, 18:42

Si eu folosesc des bors

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]