Articole

Metode ingenioase de a dezinfecta obiecte cu ajutorul unui cuptor cu microunde

Postat de: Bucataras in Tehnici

Cuptorul cu microunde a devenit indispensabil în orice gospodărie și cu greu ne-am mai descurca în zilele noastre, când suntem în mare parte din timp pe fugă, fără ajutorul lui de nădejdee.Citeste continuarea

5 tehnici care îți salvează zâmbetul

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Zâmbetul este cartea noastră de vizită, fiind unul dintre primele aspecte pe care le observăm atunci când privim o persoană. O dantură sănătoasă și frumoasă nu doar că ne ajută să...Citeste continuarea

Din ce copac s-a desprins sufletul tău!

Postat de: vasimur in Bucataras hai hui

Iubesc copacii... cât mai sunt... poate că acesta este motivul pentru care aproape toate fotografiile, din drumețiile mele, sunt cu copaci. Foarte drag mie este un stejar bătrân care se...Citeste continuarea

Castigatorii concursului Pakmaya

Postat de: Bucataras in Concurs

Impreuna cu prietenii de la Pakmaya am sustinut un concurs pe pagina noastra de facebook, iar astazi am efectuat tragerea la sorti. Premiu: 3x tigăi ceramice & pachete cu produse Pakmaya...Citeste continuarea

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională (7 si 8 septembrie, intrarea liberă)

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

În acest weekend (7 și 8.09.2019)GastroArt demareaza o serie de conferințe pluridisciplinare cu scopul de a contura, în baza opiniilor specialiștilor din mai multe domenii conexe, care e...Citeste continuarea

Ca la 25 de arginti

Postat de: Constelatialeu in Bucatarasii

Cand, cum, unde, in ce fel am ajuns si aici.....nunta de argintCiteste continuarea

Interviu cu Nico Lontraș - Povestea lui si a secretelor din spatele deliciilor marca 2C

Postat de: Bucataras in Cu de toate

De unde a inceput povestea ta de bucatar? A inceput ca o pasiune? Da, a inceput ca o pasiune, eram optician si niste prieteni din Germania si-au deschis o brutarie. Am fost fascinat de brutarii de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]