aromearomate1

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2016

RETETE5
PRIETENI7
Articole

Sarea de himalaya

In Condimente, la: 8 Feb 2019

Folosesc sarea roz de himalaya in toate preparatele mele deoarece este mai sanatoasa,contine minerale, este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial cum se intampla la sarea de bucatarie din supermarket. La gust este la fel ca sarea obisnuita.

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 11.02.2019

Pui Shanghai cu sos iute

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]