Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
barlad
Bucataras din 07.02.2013
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...
mai multe
publicat la 11.02.2013
Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.
Veioza OSVINO, LED
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 10 forme pentru briose
Placa de tocat fata-verso
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:48
ieri la 09:50
pe 01.07 la 10:33
pe 30.06 la 15:08
pe 28.06 la 11:32
4 comentarii
de Gherca Daniela 5
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Eclere
Mod de preparere( blat): -apa- untul – sare : se pun la fiert; -se adauga faina si se amesteca (ca sa nu se lipeasca de fundul oalei) pana se intareste; -se lasa acest amestec 10 minute la racit; -se adauga, apoi, ouale;...