Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sibiu
Bucataras din 28.09.2015
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...
mai multe
publicat la 28.09.2015
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
Set de 250 forme pentru briose
Termometru cu ecran LCD
Set de 10 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
pe 19.12 la 15:06
pe 19.12 la 12:51
pe 19.12 la 10:30
5 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
vasimur
Cantboilanegg 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ramo81 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mere coapte umplute cu stafide si coacaze
Stafidele si coacazele se pun la inmuiat in putina apa calda peste care se adauga esenta de vanilie si rom. Se curata merele de cotor astfel incat sa ramana intregi. In partea de jos a merelor, partea care sta in tava, se baga bucatele de...