alinutza88

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 19.02.2012

RETETE6
PRIETENI44
Retete

Placinta cu mere

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Ouale se freaca cu zaharul pana se face o spuma, se adauga uleiul, laptele, praful de copt si zaharul vanilat. Se pune apoi faina putin cate putin. Se framanta o coca potrivit de tare. Se lasa un pic sa se odihneasca. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Amestecam apoi merele...

Urzici cu ou

In Mancaruri de legume la 6 Iul 2012

Se curata urzicile si se fierb pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert de scurg de zeama (nu o aruncati) si se maruntesc fie in blender fie pe un tocator cu cutitul. Intr-un vas se pun cele 3 linguri de ulei si se calesc urzicile, se adauga sarea piperul si o cana din zeama rezultata in urma...

Cornulete super fragede

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute. Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc...

Gogosica infuriata

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se dizolva drojdia intr-o cana cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc, se adauga ouale, laptele caldut, drojdia dizolvata, zaharul vanilat, esenta de rom si praful de sare. Se incorporeaza totul prin miscari circulare. Pentru a face aluatul mai fraged adaugati 8...

Crema caramel

In Dulciuri la 6 Iul 2012

Se pun intr-o cratita laptele cu vanilia si zaharul. Se tine la inceput la foc mic pana se topeste zaharul, se da apoi la foc mai mare si se lasa sa dea in clocot. Se bat intr-un castron ouale atat cat sa se amestece bine albusul cu galbenusul. Peste acestea se toarna incet, amestecand mereu,...

Rulada cu ciocolata

In Dulciuri la 3 Mar 2012

BLAT: se iau cele 4 oua, se separa albusurile de galbenusuri.Se bat spuma albusurile cu praful de sare. Separat batem galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar,adaugate pe rand,pana se topeste zaharul si devine ca o spuma. Se incorporeaza galbenusurile in albusuri amestecandu-se cu o spatula...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 06.07.2012

Chec cu lamaie

publicat la 06.07.2012

Placinta cu mere

publicat la 06.07.2012

Urzici cu ou

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]