Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.12.2012
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...
mai multe
publicat la 09.04.2013
Voturi:40
Voturi:57
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:19
ieri la 09:04
de Rocsi 9
pe 27.05 la 20:13
de laura_n 7
pe 27.05 la 13:19
pe 27.05 la 08:29
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pasca cu smantana si blat de pandispan
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...