
publicat la 24.08.2013
publicat la 21.08.2013
publicat la 21.08.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza ca la pizzerie
Daca vrem mai multe pizze cand sunt oaspeti dublam cantitatea. Prepararea este din inainte de pranz ca sa fie gata seara la venirea oaspetilor,asadar sa ne punem pe treaba: 1. Intr-un bol punem apa calduta si dizolvam cubuletul de drojdie. 2. Intr-un alt bol punem faina cantarita si adaugam...
Pizza cu tofu
Este rapid si bun, cu ce umplutura dorim, deci cand am pofta de pizza fac asa: pregatesc un bol incapator si cern faina, apoi adaug sarea, praful de copt pentru pizza, tofu ras, zahar putin de tot si apa rece. Cu mainile unse de ulei de masline lucrez aluatul ca sa fie ca o minge. Ung o tava de...