Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cluj napoca
Bucataras din 04.05.2009
Se amestecă toate ingredientele. Se lasă o oră-două pentru a-și împrumuta aromele unele de la altele, după care se servește alături de fripturi de pui, cartofi prăjiți, etc.
publicat la 04.06.2014
publicat la 16.04.2014
publicat la 28.03.2014
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Voturi:81
Voturi:21
Voturi:37
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
Rocsi
vasimur
Retete cu Margareta Cismasiu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mady1391 1
szekelyaby 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos Thousand Island
Se amestecă toate ingredientele. Se lasă o oră-două pentru a-și împrumuta aromele unele de la altele, după care se servește alături de fripturi de pui, cartofi prăjiți, etc.