Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
srdtfhgjkl
Bucataras din 10.02.2012
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
publicat la 22.01.2013
Faptul că nu vă vine bine cămaşa nu e un motiv să faceţi gălăgie. Iar vine domn doctor şi iar vă face electroşocuri.
Voturi:22
Voturi:25
Voturi:26
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:21
de RODIMUR 8
la 15:58
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
ionix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de pufuleti
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.