09:00
					
												Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
					
				 
								
					09:30
					
												Bucătărie tropicală cu Miguel
					
				 
								
					10:00
					
												Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
					
				 
								
					10:30
					
												Arta gătitului cu Raymond Blanc
					
				 
								
					11:00
					
												Doi marinari mereu flămânzi
					
				 
								
								
					13:00
					
												Christophe şi prietenii
					
				 
								
								
					13:30
					
												Delicii din insule cu Peter Kuruvita
					
				 
								
					14:00
					
												Peripluri culinare: Maroc şi Siria
					
				 
								
								
								
								
					15:30
					
												Toată familia în bucătărie
					
				 
								
					16:00
					
												Trei bucătari de ocazie
					
				 
								
					17:00
					
												Ingrediente proaspete din grădină
					
				 
								
								
					17:30
					
												O săptămână în Mexic cu Chuck
					
				 
								
					18:00
					
												Peripluri culinare: Maroc şi Siria
					
				 
								
					18:30
					
												Peripluri culinare: Grecia
					
				 
								
								
								
								
					20:00
					
												Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
					
				 
								
					20:30
					
												Bucătărie tropicală cu Miguel
					
				 
								
					21:00
					
												Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
					
				 
								
					21:30
					
												Restaurantul "Mátyás Pince"
					
				 
								
								
					22:30
					
												Doar pentru carnivori
					
				 
								
								
					23:30
					
												Toată familia în bucătărie
					
				 
								 
			
Tort caramel de ananas
Topim 20-30 gr unt împreună cu 80 gr zahăr brun. O întindem uniform într-o formă de tort şi aşezăm feliile de ananas peste aceasta. Se freacă 180 gr unt cu 180 gr zahăr, până devine spumoasă, după care adăugăm cele 3 gălbenuşuri de ouă, coaja răzuită şi...
Chocolate Crinkles
Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul. Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu...
Sufleu de branza cu dresing de zmeura
Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită. Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza....