Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 06.03.2014
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...
publicat la 12.03.2018
Viitorul tau depinde de visele tale. DECI - nu pierde timpul, du-te si te culca.
Voturi:48
Voturi:22
Voturi:38
In cont 10
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:26
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Adrian2016 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CretuValentina 1
iqphantom 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza de casă
Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut. După ce a...