Sabina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.04.2009

RETETE100
PRIETENI16
Retete / Supe/Ciorbe

Supa crema de linte

In Supe la 4 Noi 2009

Curatam toate legume, le taiem in bucatele (mai putin rosiile) si le punem la fiert impreuna cu lintea si 2 linguri ulei de masline. Cand legumele au fiert adaugam rosiile date pe razatoare si condimentam cu sare, piper si boia. Lasam sa mai fiarba inca 15 minute, iar apoi luam vasul de pe foc....

Ciorba de fasole si costite taranesti

In Ciorbe la 28 Sep 2009

Punem cu o seara inainte fasolea sa se inmoaie intr-un vas cu apa (Atentie fasolea se alege si se spala). Punem boabele de fasole la fiert in apa cu sare, dupa vreo 40 de minute schimbam apa si punem din nou la fiert intr-o apa noua. Intre timp taiem marunt morcovul, telina, ceapa si ardeii...

Supa rece cu avocado

In Supe la 1 Aug 2009

Mixam toate ingredientele si servim rece. Decoram cu patrunjel. Pofta buna!

Supa rece cu rosii

In Supe la 15 Iul 2009

Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mizam. Pastram supa intr-un bol la frigider. Cand servim decoram cu masline, cubulete de branza, ardei...

Ciorba de fasole si corcoduse

In Ciorbe la 29 Iun 2009

Pregatirea acestei ciorbite incepe de cu seara cand punem la inmuiat boabele de fasole. A doua zi schimbam apa la fasole si punem la fiert. Din cand in cand adunam cojitele care au cazut de pe boabe. La fiert eu schimb apa de 2-3 ori. Curatam, spalam, taiem in cubulete legumele si le adaugam...

Ciorba ardeleneasca

In Ciorbe la 13 Mai 2009

Se pune carnea taiata in bucati marunte la fiert (eu schimb apa de doua ori, pana nu si mai lasa spuma). Se curata legumele, se spala si se taie in bucatele mici. Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele. Optional se poate pune un pumn de orez. Se condimenteaza cu sare si piper dupa...

Ciorba cu afumatura

In Ciorbe la 12 Mai 2009

Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile...

Supa crema de mazare cu susan

In Supe la 23 Apr 2009

Curatam morcovul, cartoful, ceapa si dovlecelul, le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa (500ml) cu putina sare. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam mazarea si lasam pe foc inca 10-15 minute. Lasam legumele cateva minutele sa se raceasca si mixam, adaugand cele doua linguri de...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]