1. Pestele se curata, se spala si se da cu sare.
2. Se ia o tava, se aseaza pestele si se toarna uleiul peste el. Apoi usturoiul taiat marunt, rosiile taiate, se presara cimbru, se adauga foile de dafin, boabele de piper, vinul si la urma sucul de rosii.
3. Se da tava la cuptor...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Macrou a la grec
1. Pestele se curata, se spala si se da cu sare. 2. Se ia o tava, se aseaza pestele si se toarna uleiul peste el. Apoi usturoiul taiat marunt, rosiile taiate, se presara cimbru, se adauga foile de dafin, boabele de piper, vinul si la urma sucul de rosii. 3. Se da tava la cuptor...