Gouda

1

Bucataras
incepator

Chiajna

Bucataras din 20.09.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Pîrjoale de praz

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2010

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.   Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna...

Risotto roz

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2010

 Se pregătesc cipsii din sfeclă: Se feliază subţire o sfeclă, aproximativ 2 mm, se presară cu sare şi oregano, apoi se pune în cuptor pentru 20 minute la 180 grade.   A doua sfeclă se dă pe rozătoare. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc 5 minute...

Tartă cu praz

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2010

  Se taie untul cubuleţe şi se amestecă cu făina pînă capătă o consistenţă nisipoasă. Se adaugă oul, puţină apă, sare şi se frămîntă un aluat omogen, care apoi se înveleşte în folie transparentă şi se lasă la rece 30 de minute.   În...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro