Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Cantar digital pentru bucatarie
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Constelatialeu
vasimur
lia maria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
robert_b 1
flory 1
Anjelka 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40 minute.