Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.02.2017
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...
mai multe
publicat la 02.01.2019
In cont 1
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Cantar digital pentru bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:22
ieri la 10:25
de MarioC 1
pe 12.08 la 20:05
de laura_n 7
pe 12.08 la 13:58
pe 12.08 la 10:38
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
RozBonBon 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sarmale cu pasat
Se taie ceapa, ardeiul si se pun la calit. Se taie pieptul de porc si se prajeste. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga boia, carnea tocata si pasatul, se condimenteaza si se umplu foile de varza. Se fierb aproximatix 40...