Emacristina

1

Bucataras
incepator

Ploiesti

Bucataras din 01.05.2013

RETETE6
PRIETENI23
Retete / Aperitive / Garnituri

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2013

Se curata ciupercile de picioruse  si se spala. Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute. Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza. Se dau la cuptor pentru 15 minute....

Bulete de caşcaval şi brânză

In Aperitive / Garnituri la 27 Iun 2013

Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena. Adaugam treptat cele cinci linguri de faina (sau mai putine, atata faina cat sa se lege un pic) in...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 12.07.2013

Ciuperci umplute

publicat la 02.07.2013

Pandişpan cu vişine

publicat la 02.07.2013

Lipie cu branza si cartofi

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro