Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
Să vrei să fii altcineva e o risipa a persoanei care ești
Voturi:44
Voturi:32
Voturi:55
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 00:41
de Bucataras 8
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
mihaelar63
Patricia36
Rocsi
Doinavar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvianart 1
elfix 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...