Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Voturi:43
Voturi:20
Voturi:44
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:54
de Bucataras 8
la 10:25
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...