Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taburet pliabil telescopic
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:18
de Rocsi 9
pe 16.07 la 21:02
pe 16.07 la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
elucubratiiculinare 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AndreeaLipo 1
khryss18 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...